Kurnik Šopa Hospoda

Na ulici Pavlouskova v Pustkovci jsme v září roku 2012 otevřeli hospůdku. Naším cílem je vytvořit zde příjemné místo pro slušné lidi, kteří si chtějí vyčistit hlavu od každodenních starostí a kteří ocení dobrá čepovaná piva.

Na našich šesti pípách Vám nabízíme piva vařená v minipivovarech, malých pivovarech a pivovarech středních. Záměrně u nás nenajdete piva vyráběná nadnárodními pivovarnickými giganty. Piva bez tváře a charakteru. Piva dostupná takřka kdekoli, piva, která uspokojí žízeň a nenabídnou prakticky žádný další požitek. Naopak Vám chceme představit piva chuťově pestrá, plná, vyvážená. Pravidelně budete moci u nás ochutnat piva speciální, vícestupňová, ochucená i zahraniční. Rádi Vám rozšíříme obzory o jiné pivní styly, než klasické české ležáky, např. svrchně kvašená piva jako Ale, Stout, Porter, Alt, Saison, Amber, pšeničné…, ale také spodně kvašená piva (ležáky) s nakuřovaným sladem, ležáky vídeňské, piva mnichovského typu a další.

V naší nekuřácké místnosti, která má kapacitu cca 25 osob, lze pořádat oslavy různých druhů, kde se po dohodě v rámci akcí může i kouřit.

Pořádáme živé koncerty regionálních kapel. Televizi u nás nenajdete, avšak přenosy českých reprezentací promítáme na plátně. Wi-fi připojení je samozřejmostí.

K jídlu nabízíme s láskou nakládaný hermelín, utopence, chleba se škvarkama a cibulí, chleba s tvarůžkovou pomazánkou, tatarák z pivního sýra a teplou bůčkovou roládu s křenem, hořčicí, chilli paprikou, beraním rohem a chlebem. Vše je domácí výroba.

Přijďte se k nám podívat. Pevně věříme, že se Vám u nás bude líbit a bude Vám dobře. Pro Vaši spokojenost uděláme kurnik šopa fšecko!

U nás vítězí dobro nad zlem. Zlo chce, abyste šli domů, dobro abyste zůstali.

 

Adresa
Pavlouskova 24
Ostrava- Pustkovec, 70800
Tel. : +420 603 923 449 (po 14:00)

E-mail
kurniksopahospoda@gmail.com 

Webové stránky
www.kurniksopahospoda.cz

Otevírací doba
Po-Ne 16:00-01:00 …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *