PODSTATNÉ ZMĚNY V ALIANCI P.I.V. !!!

KSHZdarec moji milý kolezi a lide pivní ! Po nějaké době se hlásím s reportem o dění v naší ALIANCI  Pivně Inteligentních Výčepů. A sice 30. srpna tohoto roku jsme v sice ne moc silné sestavě, ale zato reprezentativní: já   – Bejček z Tramwaye = president, Hanz ze Zlej Časů = vicepresident a Čurda (naposled přijímaný člen do Aliance) z hospody ze Zlína jež zove se Zelenáčova Šopa a nebude to poslední šopa o které bude tady psáno :-), vyrazili do Ostravy!!!, ale popořadě.

V září r. 2013 byl jako Hostující restaurace do naší Alianci přijat Pivovarský dům Ostrava (dále jen PDO) což je jednak sídlo dvou restaurací – Hobit Clubu a nekuřácké restaurace U skákavého poníka, Pivotéky a v neposlední řadě i Prvního ostravského hospodského minipivovaru  Qásek. No a jak šel čas, tak uplynula zkušební (musí být minimálně půlroční…) doba, PDO se osvědčil a taxme se na poradě Otců zakladatelů, neb jen oni mohou – dle našich stanov – rozhodovat o přijetí či nepřijetí a i o dalších kolektivních rozhodnutích co se například Aliančních akcí týče, domluvili, že PDO je již zralý na přijetí ! No ale jelikož jsem, co by nejvyšší představitel Aliance, byl v červnu na inspekční cestě v Ostravě a tam jsem zkouknul nejen PDO (jestli dodržují všechny naše podmínky ku přijetí), ale i další doporučený ostravský podnik –   Kurnik Šopa Hospoda (KŠH), který nám byl prezentován jako vhodný adept pro Alianci, taxem nutně musel podat reference jestli KŠH ne a nebo jo.

A ono JÓÓÓ !!! KŠH je krásná hospůdka v Ostravě – Porubě blízko kolejí a tak je o klientelu postaráno, ale nutno podotknout, že hlavní zásluhu na tom mají majitelé Jirka a Petr sami ! Tam zkrátka vidíte, že tu hospu dělají plným srdcem a z lásky !!! Z lásky jak k lidem, tak k pivu a to bylo taky to hlavní co jsem řekl ostatním Otcům zakladatelům s tím, že je navrhuji přijmout jako Hostující hospodu. Návrh byl přijat 🙂 a taxme vlastně do té Ostravy jeli vypít dvě piva jedním lokem 🙂 (bylo mi žinantní použít spojení zabít dvě mouchy jednou ranou…)… No a taxe stalo, že máme v Alianci již dvě sqělý Šopy 🙂 !!!

Fotky jsou jak z podpisu našeho Vnitroaliančního kodexu, křtění v PDO, tak i z oslaf druhých narozenin v KŠH… O mrakách krásných bab se ani nemá cenu rozepisovat,  ty ostatně vidíte na fotkách sami, spíš jsem chtěl poukázat na toho úžasného pána co se nám za odměnu několikrát obnažil :-)….

Zkrátka byl to další úžasný výjezd a vy všichni ostatní, co jste v ALIANCI  P.I.V. a nebyli jste ochotni přijet, si to jen vyčítejte, neb na takových akcích se tlemí, nebo tmelí, teď nevím :-), kolektif a lidi se poznávají i z té druhé stránky, než je jen kšeft. Děkujeme klukům, jak Jirkovi4, tak Jirkovi a Petrovi za sqělé přijetí a super večer. Na odvoz Retrotaxi budeme asi ještě hodně dlouho vzpomínat 🙂 !!!

Tak to je tak asi vše.
Jirka Bejček Stehlíček
President  ALIANCE  P.I.V.
Praha, září 2014.

[nggallery id=17]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *