Udělování deváté hvězdy na logo ALIANCE P.I.V. Zelenáčově Šopě
Zlín 20.11.2012

Na Alianční výjezd jsme se všichni moc těšákovali, neb nemáme moc příležitostí spolu nezávazně být, pokecat, zachlastat a tak woobec. Proto se snažíme na společné akce jezdit všici, kdo můžeme.

Do Zlína na přijímaní Zelenáčovy Šopy a udílení DEVÁTÉ hvězdy na logo !!! jsme jeli z Prahy v poměrně silné sestavě : princ Miroslav, Kulovej Bun, Zlej Hanz a Tamwayák Bejček. Zkrátka 4 a to se hned z večera ukázalo jako syptomatické :-). Ostatně číslovka 4 nás doprovázela celý ten výjezd… Ve Zlíně se k nám již u Zelenáče Čurdy přidal Šnek Znojemský.

Na cestu jsme si na radu Miroslava vybrali Regiojet a nelitovali jsme. Vlak čistý, vytopený a metrosexuál co nás obsluhoval byl ochotný a úslužný. Jen nás bavilo jeho vždy údivem zvednuté obočí, když viděl další a další pivní lahůdky co jsme s Hanzem na cestu nachystali a tak jsme se snažili všechny ty lahve tam prázdné zanechat. No nepovedlo se a tak jsme si ještě pár lahví, v Olomouci kde jsme přestupovali, vzali do dalšího žlutého dopravního prostředku – busu – a pilně pokračovali. No měl z nás Čurda, který si pro nás ve Zlíně přijel, opravdu radost :-)…

Na to v jakém jsme přijeli stavu si myslím, že jsme to zvládli sqěle… Ostatně podívejte se na video.

Shrnu to. Čurda byl na přijímání Šneka a tak si myslel, že mu pokřtíme pípu, ostatně tak, jak jsme to zatím dělali všem. To nám přišlo nespravedlivé a pro Čurdu bez přeqapení a tak jsme s Hanzem správně rozhodli, že si Šopa zaslouží lepčí pokřtění a sice rovnou Čurdovo :-). Sluší se taky podoktnout, že Čurda se po křtu v klidu převlékl, ale my ostatní jsme zůstali zacákaný od těch rozstříkanejch quasnic celý dva dny :-).

Na druhý den jsme si pro změnu naplánovali již jen návštěvu dvou mini a jednoho pivovaru + jedné hospody. A sice byli jsme v Zlínském Švecovi, v Maxmiliánovi v Kroměříži, v restauraci Korbelka ve Vyškově a když už ve Vyškově tak i v pivovaru, že. Ve Švecovi a v Maxmiliánu jsme i nabrali pivka v sudech s sebou do hospod a ve Vyškově lehce ochutnali… A zase z nás měl Čurda co to celé řídil zpátky do Prahy radunu. Tak až budete v našich hospodách chutnat Gottwaldofského obuvníka, nebo Maxe Švabinského, tak vězte, že na dovoz jsme my 4 hrdinně nasazovali svoje vlastní vnitřní orgány :-)…

V Praze dne 24.11.2012
Jirka Bejček Stehlíček, president ALIANCE P.I.V.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *