PIVO BEER & ALE

Česká republika bezpochyby patří mezi pět pivních velmocí. Na rozdíl od Německa, Belgie, Anglie nebo USA však již několik let postrádá časopis, který se zaměřuje výhradně na toto téma a oslovuje širokou veřejnost.

Rozmanitost, kvalita a tradice

Podtitul vyjadřuje hlavní zaměření měsíčníku Pivo, Bier & Ale. Redakce se zaměří především na náročnější příznivce piva, kteří preferují ležáky, speciální piva a rádi objevují nové značky. Chceme podpořit jejich názor, že základním kritériem pro nákup piva zůstává jeho kvalita. Soustavně se chceme věnovat pivní kultuře a podpoře turistiky, jejíž součástí se stane návštěva pivovarů, ale také spojení tras s atraktivními místy z hlediska historie, architektury nebo umění.

Časopis Pivo, Bier & Ale chce být měsíčníkem pro všechny geniální hostinské a jejich štamgasty, ale zaměří se také na organizování degustací a představování piv pro čtenáře, abychom prezentovali především tradiční výrobu piva v rodinných, malých a středních pivovarech. Chceme-li hovořit o kvalitě piva, znamená to především kritický přístup.

NYNÍ ZAKOUPÍTE NOVÁ I STARŠÍ ČÍSLA V HOSPODÁCH ALIANCE P.I.V.

Zdroj