Ochutnávková pivnice

Zdarec lide pivní 🙂 !!!

Jaxte se již mnozí z vás ptali, proč se dále jako ALIANCE  P.I.V. nerozšiřujeme a jaxem vám na to vždy odpovídal, že záleží na mnoha faktorech, taxe nyní můžete těšit, neb jsme se rozšířili a přijali jako Hostující hospodu brněnskou Ochutnávkovou pivnici ! Těch faktorů na kterých je potřeba shodnou je opravdu hodně, ale vůbec nejdůležitější je to, že ta nová hospa musí SAMA projevit zájem o vstup do naší ALIANCE  P.I.V. !!!

Nicméně ani toto chtění nestačí. Kromě různých technických zabezpečení jako je skladování sudů v zachlazených prostorech, častá sanitace celého pivního vedení, požadavky na tlačný plyn a podobně, taxi musíme s novými adepty na přijetí sednou navzájem i lidsky… Nechceme se totiž dopouštět té chyby, že někoho na zkušební dobu, která je minimálně půlroční, přijmeme a pak teprve zjistíme, že si nerozumíme, že si nový adept dělá věci po svém anebo je i jinak marnej. Musí totiž být naše krevněpivní skupina :-)…

Ono totiž čepovat vícero druhů piv tak, aby byli všichni spokojení, není až tak jednoduché ! On k tomu musí být člověk tak trochu do piva blázen, pivo milovat a tím pádem neřešit všechny ty nezbytné starosti okolo, čím si přidělává práci, jako je shánění neustále nových a nových piv, aby měl, čím své již zmlsané štamgasty přeqapovat !

No a jelikož jsme s Hanzem oba kluky (Elfa i Cipise) z OP z Brna znali již delší dobu a taxme se navzájem oťukávali, až to došlo tak daleko, že jsme se na jejich vstupu do ALIANCE  P.I.V. s nimi domluvili a 8. dubna 2015 jsme do Brna zajeli. Byli jsme v poměrně sušné sestavě, která reprezentovala pět Aliančních hospod !!! Z Prahy jsme vyrazili já za První Pivní Tramway a Hanz za Zlý Časy. Ze Zlína Čurda za Zelenáčovu Šopu na a z Ostravy Jirka4 za Pivovarský dům Ostrava a oba mertosexuální horolezci :-), Petr s Jirkou, za Kurnik Šopa Hospodu.

Na takových to výjezdech je stejně vždycky nejlepší, že se vše od jízdného, přes všechny útraty, platí z Alianční kasy, do které přispívají všichni společně a je jen pak na každém, jestli si může udělat na výjezd čas a společně popařit :-).

A že se nám to v tu středu opravdu podařilo !!! Kluci nás provedli zázemím a pak už se jen sedělo a debužírovalo. K jídlu byly chálky (v tomto případě máslem namazaný půlkrajíček chleba s cibulí a sqělým olomóckým tvarglem) a pivo se pilo a o pivu se povídalo. Kluci se vytáhli a na pípy nasadili opravdu raduny a tak bylo co ochutnávat, ostatně tak jaxe na Ochutnávkovou pivnici sluší a patří :-). Jen je škoda, že mi nějak nefungíroval mobil respektive foťák v něm :-(… A tak, prosím,  omlufte špatnou kvalitu fotografií, ale k dokumentaci fotky zkrátka patří…

Vše absolvoval a zápis udělal :

Jirka Bejček Stehlíček
president  ALIANCE  P.I.V.
V Praze dne 13. 4.2015

[nggallery id=19]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *