Adélka Holčáková

Ahoj všem,
Nejsou jen hezké zprávy, ale bohužel i ty ne dobré. Již jsme, jistě každý z nás, někdy na něco dobročinného přispěl. Ale většinou to byly případy, kdy jsme ani ty lidi neznali. To se teď změnilo. Hrozná a dvojitá rána potkala rodinu Pavla Holčáka.

Pavel Holčák byl u začátků ALIANCE P.I.V. se svou hospodou Obžerství a po tom, co už hospodu neměl, rozvážel a do dnes rozváží piva z pivovárků do hospod jako jsme my v Alianci. Pro Moravu vozí piva z Čech a moravská pivka zase díky jemu můžeme ochutnat v Praze a ostatních městech Česka. Je to otec tří dětí.

Teď se ale stalo něco strašného. Dceři Adélce Holčákové bylo teď pět let, když ji postihlo úplné selhání srdce. Pomoci jí může transplantace, kvůli malé velikosti potřebného srdce je však těžké sehnat dárce. Zatím tak dívce pomáhá implantovaný přístroj, který činnost jejího srdce podporuje. Na víc, Adélčina matka onemocněla rakovinou a tak se o tři děti stará otec Pavel.

V současné době má Adélka vyhlídky na propuštění do domácího ošetřování. Členy rodiny čeká školení na obsluhu implantovaného kardiostimulátoru a další zdravotnický výcvik. Po propuštění z nemocnice nebude Adélka schopná určitou dobu chodit, a bude proto potřebovat invalidní vozík, a mnoho zdravotnického materiálu. Část nákladů uhradí zdravotní pojišťovna, ale rodinu čekají vysoké výdaje.

Podpořte Adélku koupí Aliančního kalendáře, který jsme na její podporu vydali. K dostání je ve všech hospodách ALIANCE P.I.V. Veškerý zisk z prodeje předáme Pavlovi.
Děkujeme.

Adélka Holčáková
Adélka Holčáková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *