ALIANCE  P.I.V. se opět hlásí o slovo !!!

Nějaký čas o nás nebylo moc slyšet a tak jsme se rozhodli to napravit. Na poslední Alianční schůzce jsme se většinově domluvili, že opustíme model představování pivovarů v našich hospodách, kdy se samy pivovary hlásily a nabízely nám svá piva k čepování ve všech našich tehdejších patnácti Aliančních hospodách. Zato jsme jim umožnili mít na zadní straně brožury svoji reklamu. My pivovaru garantovali odběr cca 100-120 30l sudů s jejich pivem a oni zaplacení celé brožury, kde uvnitř byly reklamy na naše Alianční hospody. Takhle to fungovalo léta.

Nicméně nám do našich dodavatelskoodběratelských vztahů, tak jako kde komu, hodil vidle covid. Když jsme se po době postcovidové opět sešli, tak se objevil požadavek na změnu tohoto systému. Cítili jsme potřebu, a nutno napsat, že oprávněně, se ještě více vymezit oproti ostatním multipípovým hospodám. A toho s obyčejným pivem ze středního, či malého pivovaru, většinou nedosáhnete. Měli jsme zkrátka pocit, že tak jako jsme léta, my Aliančníci, určovali směr kudy se s pivy vydat, že i nyní bychom měli oslovit ty pivovary, které zase ukazují směr ostatním pivovarům a tak jsme se zkrátka rozhodli situaci otočit.

Otočit ve smyslu toho, že nebudeme čekat, kdo nás osloví, ale my jako ALIANCE P.I.V., si vybereme špičkový pivovar a s ním se domluvíme, že pro nás, ALE  OPRAVDU  JEN  PRO  NÁS, uvaří spolu s námi vybraný typ piva. Toto, zcela výjimečné pivkom se pak pivovar zavazuje nevařit pro své potřeby aspoň půl roku…

Brožuru ALIANCE P.I.V. si vydáme sami a za své. Bude univerzální a vydaná bude jen jednou za čas.

Jen je tak trochu problém vybrat z těch nejlepších pivovarů takový, aby ta várka nebyla na nás moc veliká a piva jsme stačili prodat. Ale s tím se už nějak popereme. Zatím máme v úmyslu takovéto série výjimečných várek si nechat uvařit, tak jednou za dva měsíce. Nultá – zkušební – várka byla uvařena již letos v březnu. Nicméně jsme po konzultaci s ostatními Aliančníky trochu upravili zadávací parametry a tak jen doufáme, že tato várka s pořadovým číslem 1. bude již to pravé, co nadchne nejen nás, ale a to hlavně vás, naše skvělé hosty 🙂 !!!

Nechali jsme uvařit v pivovaru Clock várku American Pale Ale a nyní ji pouštíme do světa.

Tak ať vám 1. ALIANCE P.I.V. – APA chutná.

Sepsal president ALIANCE P.I.V. Jirka Bejček Stehlíček. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *