Buď jedním z nás!

ColonelMáme zájem o majitele hospod a pivních barů, kde se čepuje na více pípách více druhů piv. Kde zkrátka nejste vázáni povinností k nějakému konkrétnímu pivovaru a kde si můžete popřípadě na minimálně jednu pípu dát pivo jakékoliv a odkudkoliv dle svého výběru!

Ať už čtvrtou či tzv. rotující pípu dávno máte či se jen na ni chystáte, tak přesně pro vás je naše ALIANCE  P.I.V.  jako dělaná !!!

Máme mnohaletou zkušenost s čepováním více druhů piv a jestli jste opravdoví milovníci piva, tak jste již o našich hospodách určitě alespoň slyšeli či jste v nich byli! A i kdyby ne, tak je pořád šance to napravit :-) !!! Rádi s vámi o členství v Alianci pohovoříme a informace podáme.

Je pravda, že nyní je situace úplně jiná než před cca devíti, desíti lety, kdy první z nás začínali a sháněli piva na svoji čtvrtou pípu velmi těžko. Dnes je možno si mnoho druhů piv objednat jak u velkododavatelů, tak i přímo u pivovarů, neb ty jsme naučili Prahu jezdit. Nicméně jsou piva, na které hned tak někdo nedosáhne a která si sami vozíme a to jak z celé republiky, tak i ze zahraničí. A to je již první hmatatelná výhoda členství v Alianci, neb budete mít exkluzivně jiná piva než konkurence v okolí a jinakost zkrátka přitahuje :-) !!!

Další podstatnou výhodou je, že dokážeme silou objednávky pro více hospod najednou stlačit cenu pivovarům tak, jak to asi nikdo sám od sebe nedokáže!

Další výhodou je naše databáze Pivních listů!

Co získáte členstvím v Alianci P.I.V.?

– možnost čepovat piva, která jste dosud neměli

– pivní servis v podobě pivních listů

– lepší vyjednávací pozici s pivovary

– podporu zkušených členů Aliance P.I.V.

– reklamní možnosti pro Váš podnik

– grafický servis pro Vaše webové stránky

Tak bych mohl pokračovat, neb těch výhod je poměrně hodně, ale vše je lepší řešit osobně.

Jestli vás naše výzva zaujala odešlete na sebe kontakt na : info@aliancepiv.cz a my se vám ozveme.

Za ALIANCI  P.I.V.
Jirka Bejček Stehlíček