Zdarec čtenářstvo pivní !!!

Tak se sešlo pár měsíců a my jako ALIANCE  P.I.V. máme tu čest vám přestavit další hospodu o které si my a nejen my myslíme, že do naší Aliance zaručeně patří :  KULOVÝ  BLESK.

Hospůdka je to originální, krásně a s citem vyzdobená, ale a to hlavně !!! mnoha pivy oplývající ! Po seznámení se s Liborem Kultem, výborným to chlapíkem – majitelem Kulového Blesku, jsme došli v ALIANCI  P.I.V. k závěru, že o tuto hospodu stojíme a bude nám ctí, když bude patřit mezi nás. Libor naše podmínky pro přijetí akceptoval a stal se tak 24. 8.2010 první „Hostující restaurací“ při ALIANCI  P.I.V. Během půlroční zkušební doby, provede každý z nás pěti „Otců zakladatelů“ J minimálně jednu inkognito návštěvu Kulového Blesku a neshledáme-li nijakých závad, tak se 24. 2.2011 stane Kulový Blesk další hospodou sdruženou v ALIANCI  P.I.V.

Máme rozjednány už i dvě mimopražské hospůdky, a vypadá to, že ALIANCE  P.I.V. může být smysluplný projekt jehož cílem je vlastně jakýsi  pivní průvodce, který je k dispozici vám, milovníkům piva a který vás upozorňuje na hospody a restaurace, které jsou hlavně o dobrém pivu. Jednou z nejhlavnějších podmínek však je, že hospoda musí mít tzv. čtvrtou (je jednou kolikátou) pípu-pípy na kterých rotují různé druhy piv, převážně z Česka, Moravy a Slezka.

A nyní výzva pro vás, piva milovníky ! Uvítáme když nám dáte tip na právě takovou to hospůdku či restauračku z celé ČR, kde se o pivo dobře starají, piva tam rotují a vy si myslíte, že by do ALIANCE  P.I.V. měla patřit. Kontaktovat nás a své tipy pište na www.aliancepiv.cz ! Tip, ze kterého nakonec vyjde členství bude následně odměněn, jak jinak než volnou konzumací pro daného tipaře v té hospůdce, kterou natipoval J !!!

V Praze  1. 9.2010

Za ALIANCI  P.I.V. sepsal:

Jirka Bejček Stehlíček.

Comments are closed.